Het juiste adres voor uw APK, onderhoud en reparatie.

Xenon verlichting

Beter licht geeft beter zicht

Garage E&M levert en bouwt xenon-autolampen in voor alle merken en typen auto’s.

Xenon-verlichting vormt de nieuwste generatie verlichting voor uw auto. Door het gebruik van xenon-lampen ontstaat een ideale lichtsterkte. De lampen kunnen in elk voertuig worden ingebouwd. Garage E&M kan de gewenste verlichting voor u leveren en inbouwen.

Het gas xenon, wordt veel gebruikt in diverse gasontladingslampen. Niet alleen in bacteriële lampen, elektronenbuizen, stroboscopen en elektronenflitsers, maar ook in lasers. Steeds vaker worden met xenongas gevulde gasontladingslampen toegepast in de automobielindustrie. Xenon-autolampen geven tot driemaal beter zicht dan de gewone halogeenlampen. Daarnaast verblinden ze tegenliggers niet.

Xenonlampen zijn in de tinten blauw, geel, groen, geel en wit te verkrijgen. De universele ombouwsets bestaan uit een lamp, fitting en draad met aansluiting. De prijzen voor deze ombouwsets liggen, afhankelijk van het merk en type auto, tussen de € 50 en € 100. Het inbouwen van de xenon-autolampen is al mogelijk vanaf € 50 excl. btw. Wilt u weten wat de prijs voor een inbouwset en het inbouwen van xenonverlichting is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.